Heartbeat Worship

Heartbeat Transforming Worship Band

Heartbeat Worship

Heartbeat Worship is de muziektak van Heartbeat Nederland.
Ze kenmerkt en onderscheid zich door een beweging te zijn, die community en intimiteit combineert, met diepgaande en krachtige worship, waarin Gods Geest de ruimte krijgt om jongeren te transformeren naar het beeld van Jezus.
Heartbeat Worship is niet maar één band, maar een heel team van aanbidders. Dit team bestaat uit ervaren worshippers, jongeren die getraind worden, coaches en een team van songwriters.
Tijdens alle activiteiten van Heartbeat (weekenden, events, Transformed meetings) leiden ze de aanbidding. Daarnaast verzorgen ze trainingsdagen, geven coaching en onderwijs aan kerken en brengen ze hun eigen muziek uit. Ze spelen door het hele land binnen verschillende kerken en evenementen, en kunnen indien gewenst een (een volledige verzorgde) jongerendienst leiden.

Heartbeat Nederland

Heartbeat Nederland is een christelijke jongerenbeweging die actief is onder jongeren in de leeftijd van 16 tm 28 jaar. De beweging is in 2011 begonnen en houdt jaarlijks onder andere het Heartbeat Weekend en de Heartbeat Jongerendag.
Verder zijn er sprekers binnen onze organisatie actief in het land en zijn we bereid om kerken te ondersteunen en te coachen in jongerenwerk.
Ons missionstatement luidt:
Heartbeat Nederland wil een invloedrijke, relevante en dynamische beweging zijn in Nederland, om transformatie te bewerkstelligen in het leven van jongeren door de kracht van de Heilige Geest. Alleen Jezus Christus kan herstel, waarde en bestemming in God de Vader geven.

Binnen HBN neemt lofprijs en aanbidding een belangrijke plaats in!
Wij zijn geschapen om God te eren (Jes.43:21). God de Vader zoekt mensen die Hem willen aanbidden (Joh.4:23).

Wij vinden het aanbidden van God een hele belangrijke waarde. In onze activiteiten nemen wij tijd om God groot te maken en sporen we elkaar ook aan om Hem te aanbidden door onze levens heen. Een mooie en intense manier om God te aanbidden is door voor Hem te zingen. Wij investeren in kwalitatief goede muziek om ons voor te gaan in lofprijs en aanbidding tijdens de diverse activiteiten die wij rijk zijn.