Wat we doen

Heartbeat Worship is niet maar één band, maar een heel team van aanbidders. Dit team bestaat uit ervaren worshippers, jongeren die getraind worden, coaches en een team van songwriters.

Worship

Een heel aantal uit het team kun je voornamelijk vinden tijdens onze activiteiten. Zoals het Heartbeat Weekend, maar ook tijdens onze maandelijkse Transformed meetings.
Enthousiasme en diepgang is wat hun aanbidding kenmerkt. Als team willen ze jou uitdagen om in alle eerlijkheid God te aanbidden. Als een uiting van je hart, durven te komen zoals je bent. De band speelt onder andere muziek uit Opwekking, Hillsong, Planetshakers, Bethel, Matt Redman, Kees Kraayenoord en zelfgeschreven nummers.
Daarnaast touren ze door het land om mensen in de tegenwoordigheid van God te brengen.

Training

Binnen Heartbeat Worship wordt er continu gekeken welke jongeren getraind kunnen worden binnen onze activiteiten. Daarom zul je, over het algemeen, binnen alle teams zowel ervaren als minder ervaren teamleden vinden.
Daarnaast verzorgen ze trainingen voor individuen en groepen. Denk aan bandtrainingsdagen, workshops en seminars.
De trainingen worden verzorgt onder leiding van Rutger & Athalja Barneveld.

Songwriting

Eens per jaar trekt het team met songwriters zich terug om nieuwe liederen te schrijven. Daarnaast zijn zij bezig met het arrangeren en het uitbrengen van hun muziek.

Ondersteuning

Naast het verzorgen van trainingen en workshops, ondersteund Heartbeat Worship ook leiders en teams in het opzetten en vormgeven van aanbidding binnen hun kerk of jongerenbeweging.

Worshipvideo's

Samen God en elkaar ontmoeten in aanbidding heeft ons hart. We hebben een groot verlangen om dat te delen. Met elkaar, met anderen. Om dat te kunnen doen hebben we besloten om avonden waarin wij bij elkaar komen vast te leggen. Daarnaast brengen we onze nieuwe liederen ook op video uit.
Als Heartbeat Worship willen we ons kenmerken en onderscheid door een beweging te zijn die community en intimiteit combineert, met diepgaande en krachtige worship waarin Gods Geest de ruimte krijgt, om jongeren te transformeren. Middels de video's hopen we dit uit te kunnen dragen.